Heeft u vragen?

bel of mail ons

Agrarisch recht

 

 

Agrarisch

"Wij nemen uw onderneming serieus. Daarom zijn ook complexe contracten vertrouwd terrein!"

 

De steeds veranderende omgeving dwingt de agrarische ondernemer tot voortdurende aanpassingen. Hij moet steeds nieuwe beslissingen nemen, vaak zijn ze ingrijpend. Zelfstandig uitbreiden of samenwerking zoeken of zelfs doorgaan of stoppen met boeren? Besluiten die weloverwogen genomen moeten worden met de hulp van specialisten.

Van Gogh notarissen & adviseurs is diep geworteld in de agrarische sector. Wij als agri notarissen kennen alle haken en ogen van grondoverdracht, wij zijn ingevoerd in de ins en outs van pachtrechten en volledig toegerust om u te adviseren bij de bedrijfsoverdrachtsamenwerkingsovereenkomsten en kavelruil. Bovendien kennen we deze regio van haver tot gort. Dat praat wel zo makkelijk, een voorwaarde om tot een optimaal resultaat te komen.

Bij Van Gogh notarissen & adviseurs hebben we bijzondere specialisten voor de agrarische sector. Als lid van de VASN (Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat) zijn zij voortdurend doende zich op de hoogte te stellen van de meest recente wijzigingen en ontwikkelingen.

Van Gogh notarissen & adviseurs: uw (huis)notaris, verrassend, deskundig en vertrouwd.

 

 

Meer weten?

Afspraak maken?

Maak een afspraak met één van onze deskundigen.

Benieuwd wat van Gogh notarissen & adviseurs voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze vestigingen

 • Vestiging Zundert
  Vestiging Zundert
  Meirseweg 13 b
  4881 DH Zundert
  T: 076 597 2600
 • Vestiging St Willebrord
  Vestiging St Willebrord
  Dorpsstraat 98
  4711 NJ St. Willebrord
  T: 0165 382 314