Heeft u vragen?

bel of mail ons

Flex BV

Flex BV

De invoering van de zogenaamde flex BV heeft het ondernemen een stuk eenvoudiger gemaakt. Voorheen stond het oprichten van een BV garant voor hoge kosten en weinig flexibiliteit. Sinds oktober 2012 zijn hier echter nieuwe regels voor ingevoerd, die het zowel voor bestaande als startende ondernemers een stuk aantrekkelijker maken om een BV op te richten.

Een BV is een populair ondernemingsvorm die in de meeste gevallen zorgt dat de onderneming aansprakelijk is bij eventuele schulden en niet de ondernemer met zijn privé vermogen. Ook is de vennootschapsbelasting over het algemeen aantrekkelijker en is een bedrijfsovername een stuk eenvoudiger te regelen. Klinkt natuurlijk aantrekkelijk, maar uiteindelijk is de keuze van de juiste ondernemingsvorm afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bij Van Gogh notarissen & adviseurs kunt u daarom terecht voor advies en begeleiding, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw onderneming.

Professionele partner in ondernemingsrecht

Van Gogh notarissen & adviseurs is een gedegen partner voor uw (startende) bedrijf als het aankomt op ondernemingsrecht. Wij hebben verschillende adviseurs in dienst die gespecialiseerd zijn in het ondernemingsrecht en u uitstekend kunnen voorzien van een advies op maat. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen op het juiste moment.

Ook zijn onze notarissen u graag van dienst voor een onafhankelijk advies over het kiezen van een geschikte ondernemingsvorm, aandelenoverdracht, statutenwijzigingen en begeleiding bij bedrijfsovernames. Zo kunt u zich blijven richten op uw onderneming en kunt u zaken goed regelen met advies en begeleiding op maat.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van ondernemingsrecht of graag een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Afspraak maken?

Maak een afspraak met één van onze deskundigen.

Benieuwd wat van Gogh notarissen & adviseurs voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze vestigingen

 • Vestiging Zundert
  Vestiging Zundert
  Meirseweg 13 b
  4881 DH Zundert
  T: 076 597 2600
 • Vestiging St Willebrord
  Vestiging St Willebrord
  Dorpsstraat 98
  4711 NJ St. Willebrord
  T: 0165 382 314