Heeft u vragen?

bel of mail ons

Testament | voogdij

Testament | voogdij

Veel mensen vinden het maar een lastige materie en schuiven zaken als deze het liefst voor zich uit. Hoe belangrijk vindt u het dat uw zaken voor de nalatenschap goed regelt zijn? Tip: zorg er voor dat het niet te laat is, zeker als u ook nog minderjarige kinderen heeft !

Een testament voorkomt onaangename verrassingen voor uw erfgenamen. "Mijn kinderen doen zoiets niet": Bent u hier echt zo zeker van? Onze ervaringen leren dat dit helaas in veel zaken anders verloopt!

Deskundige persoonlijke begeleiding door van Gogh notarissen & adviseurs helpt u door de wir war van mogelijkheden op het gebied van erfrecht. Een testament is tenslotte een Op Maat product!

Wij staan voor regelingen die niet alleen in emotioneel opzicht, maar vooral ook financieel en/of fiscaal het meest wenselijk zijn. De invoering van het nieuwe erfrecht heeft nieuwe mogelijkheden geschapen en u kunt hiermee veel belasting besparen. Dit is bij uitstek het terrein van een notaris.

Testamenten van vòòr 2003 kunnen bijvoorbeeld op vele manieren geïnterpreteerd worden. De ene interpretatie kan fiscaal beduidend gunstiger zijn dan een andere. Van Gogh notarissen beschikt juist op dit terrein over een indrukwekkende expertise. Als deze materie u zorgen baart, neem dan beslist contact met ons op.

Wilt u problemen voorkomen tijdens de afwikkeling van uw nalatenschap? Benoem dan de notaris als executeur. Wij nemen graag uw zorg uit handen.

Voogdij

Door in het testament een voogd te benoemen zorgt u er voor dat na uw overlijden uw kinderen goed terecht komen. De voogd is verantwoordelijk voor de verzorging en opvoeding van uw kinderen.

Van Gogh notarissen & adviseurs: uw (huis)notaris, verrassend, deskundig en vertrouwd.
Testament (video)

testament

Meer weten?

Openingstijden

 

Alle werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur  
Maandag  na 17.00 uur op afspraak
   
kantoor St. Willebrord op woensdag gesloten

 

Weekend, Avond, Spoed?, Skype, Mediation en Frankrijkadvies uitsluitend op afspraak.

   

Inloopspreekuur donderdag van 10 tot 12 uur.

   

Laat u verrassen!

Het verschil tussen wat u denkt te moeten hebben en wat onze notaris u als expert adviseert. Dat vraagt toch om een vrijblijvend Op-Maat-Gesprek ?

Een laagdrempelige benadering, oplossingen die passen bij uw behoefte en een verrassende aanpak van uw vraag.

"Internationaal testament"

Frankrijk: andere taal, andere cultuur, andere wetten.

Belangen in Frankrijk ?

Heeft u uw "internationaal-testament" goed geregeld bij een notaris die hier ook in gespecialiseerd is en een netwerk heeft in Belgie & Frankrijk?

Frankrijkspecialiste

Onze vestigingen

 • Vestiging Zundert
  Vestiging Zundert
  Meirseweg 13 b
  4881 DH Zundert
  T: 076 597 2600
 • Vestiging St Willebrord
  Vestiging St Willebrord
  Dorpsstraat 98
  4711 NJ St. Willebrord
  T: 0165 382 314