Jubileumnieuws

4 september 2019

Ja hoor! Na een soort miniherfst zomeren we in Nederland toch nog even door. Wat ons betreft tot en met oktober toe. Dat wordt sowieso een zonnige maand, want dan vieren we ons jubileum met ons team en genodigden. Viert u een beetje met ons mee? Vergeet dan niet mee te doen met onze jubileumacties.

Winnaars jubileumactie

Deze maand maakten wij de volgende winnaar bekend van onze jubileum-winactie. Gefeliciteerd mevrouw van Lisdonk met de dinercheque van Eeterij ‘t Heike in Sint Willebrord. Geniet ervan!

Daarnaast feliciteren wij meneer Dekkers, ook een winnaar van onze jubileum-winactie. Hij won een dinerbon van Restaurant Proeftijd in Zundert. 

Ook heerlijk uit eten met een feestelijk tintje? Doe mee aan onze jubileum-winactie! Iedereen die in 2019 ons kantoor bezoekt, maakt kans op een mooie prijs.

Meer lezen?

Alle zonnigheid ten spijt, staat deze nieuwsbrief in het teken van de vijfde van tien levensfasen waarbij u een notaris nodig kunt hebben. Kandidaat-notaris Leonie Grund vertelt u kort waar u aan moet denken als u gaat scheiden. Lees de volledige nieuwsbrief hier.