De sleutel voor een frisse start

Huis (ver)kopen

Huis kopen of verkopen – notariële akte notaris

Een appartement/ huis kopen of verkopen? Daarbij staan grote belangen op het spel en er zijn aanzienlijke valkuilen. Hulp van onze notaris bij het kopen of verkopen van onroerende zaken is niet alleen nuttig, maar ook noodzakelijk. Bij de overdracht van een woning (bestaand of nieuwbouw), een perceel of een kantoor- bedrijfspand is inschakeling van de notaris immers wettelijk verplicht. Alleen een notariële akte biedt de koper en de verkoper de noodzakelijke rechtszekerheid.

Hypotheek

Ook als u een hypotheek wilt afsluiten komt de notaris in beeld. Ook hier biedt de notariële akte de nodige waarborgen, zowel voor de geldverstrekker als voor u, die het geld leent voor uw pand. Maar wij, van Gogh notarissen & adviseurs, zijn meer dan ‘leveranciers van aktes’. We adviseren tevens over verschillende financieringsvormen en houden daarbij rekening met de belasting en met uw financiële toekomst. Van Gogh notarissen & adviseurs is als specialist goed thuis in onroerend goed!

Nieuwbouwwoning

Een woning kopen vrij op naam (v.o.n.)?

Ook ons kantoor werkt in opdracht van projectontwikkelaars die hun nieuwbouwprojecten vrij op naam (v.o.n.) aanbieden. Dat betekent dat ook de notariskosten voor de overdracht van de woning in de verkoopprijs zijn inbegrepen. De kosten voor een eventuele hypotheekakte komen dan nog wel voor eigen rekening.

 

Starters opgelet!

Om in aanmerking te komen voor de aangepaste tarieven voor starters, mag u vragen naar onze “voorwaarden & tarieven voor starters” … Offerte aanvragen