Binnenkort hebben we een nieuwe website !

Veel mensen vinden het maar een lastige materie en schuiven zaken als deze het liefst voor zich uit. Hoe belangrijk vindt u het dat uw zaken voor de nalatenschap goed regelt zijn? Tip: zorg er voor dat het niet te laat is, zeker als u ook nog minderjarige kinderen heeft !

Een testament voorkomt onaangename verrassingen voor uw erfgenamen. “Mijn kinderen doen zoiets niet”: Bent u hier echt zo zeker van? Onze ervaringen leren dat dit helaas in veel zaken anders verloopt!

Deskundige persoonlijke begeleiding door van Gogh notarissen & adviseurs helpt u door de wir war van mogelijkheden op het gebied van erfrecht. Een testament is tenslotte een Op Maat product!

Wij staan voor regelingen die niet alleen in emotioneel opzicht, maar vooral ook financieel en/of fiscaal het meest wenselijk zijn. De invoering van het nieuwe erfrecht heeft nieuwe mogelijkheden geschapen en u kunt hiermee veel belasting besparen. Dit is bij uitstek het terrein van een notaris.

Testamenten van vòòr 2003 kunnen bijvoorbeeld op vele manieren geïnterpreteerd worden. De ene interpretatie kan fiscaal beduidend gunstiger zijn dan een andere. Van Gogh notarissen beschikt juist op dit terrein over een indrukwekkende expertise. Als deze materie u zorgen baart, neem dan beslist contact met ons op.

Wilt u problemen voorkomen tijdens de afwikkeling van uw nalatenschap? Benoem dan de notaris als executeur. Wij nemen graag uw zorg uit handen.