Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/public/sites/www.vgogh.nl/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/toolset-common/lib/enlimbo.forms.class.php on line 930
Notarisakte wordt ondertekend op de bouwlocatie zelf. - van Gogh notarissen & adviseurs

Notarisakte wordt ondertekend op de bouwlocatie zelf.

14 november 2017

De notaris had haar kantoor “meegebracht”!

Notarisakte wordt ondertekend op de bouwlocatie zelf.
Burgemeester Poppe-de Looff heeft dinsdag 30 augustus het officiële startsein gegeven voor de verkoop van 18 percelen op de voormalige gemeentewerf aan de Burgemeester Manderslaan in Zundert.

Op 21 maart ondertekende de gemeente Zundert en de vereniging CPO BM in Zundert een samenwerkingsovereenkomst voor de realisatie van 18 woningen op de voormalige gemeentewerf. Het is de eerste keer dat de gemeente een contract sluit met een groep particulieren, verenigd in een collectief en niet met een professionele ontwikkelende partij. Het collectief realiseert 18 woningen en heeft daarnaast ook inbreng gehad in de inrichting van de openbare ruimte. Daarnaast hebben de toekomstige bewoners zelf hun koopwoning ontwikkeld.

Op dinsdag 30 augustus vond de officiële ondertekening plaats, op de locatie van het nieuwbouwplan aan de Burgemeester Manderslaan in Zundert. Burgemeester Poppe-de Looff ‘verkocht’ met deze officiële handeling een perceel aan de heer en mevrouw Van Laarhoven, toekomstige bewoners en bestuursleden van het CPO-project. Binnenkort wordt gestart met de bouw van de woningen.