Over ons

Van Gogh Notarissen

Van Gogh notarissen en adviseurs is een toegankelijk, flexibel en vooruitstrevend no-nonsense notariskantoor. Naast de reguliere activiteiten (Onroerend Goed, Ondernemingsrecht, Familierecht) richten we ons specifiek op erfenisafwikkeling en Frankrijk.

Monique Rombouts en Leonie Grund zijn als notaris verbonden aan ons kantoor. Zij zijn wars van ingeslepen gewoontes en constant in de weer om de toekomst van het notariaat te onderzoeken. Samen met hun team weten ze van aanpakken en hebben een scherp oog voor vernieuwing. Ze zijn klantgericht, leveren kwaliteit en geven je duidelijkheid (vooraf).

Monique Rombouts

notaris

Ontdek meer over van Gogh Notarissen

Internationaal

Frankrijk: andere taal, andere cultuur en andere wetten. Specialisme in zowel Nederlands als het Franse recht. Wij spreken de (juridische) Franse taal en begrijpen hun cultuur, zodat we daar goed op in kunnen spelen. Doordachte Europese testamenten en ruime ervaring in het afwikkelen van internationale erfenissen. 

Erfenisafwikkeling

Het goed afwikkelen van uw erfenis bestaat uit drie onderdelen: Emoties managen, procedures volgen en afhandelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel mij terug

Wilt u door een van onze medewerkers gebeld worden? Vul dan onderstaand formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.