Heeft u vragen?

bel of mail ons

Vacature ondernemende kandidaat-notaris

Ondernemende kandidaat-notaris (min. 3 jaar ervaring) 

Uitdagend werk? Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden? Zeker, maar de belangrijkste reden om voor Van Gogh Notarissen te kiezen, is onze ondernemende geest. Wars van ingeslepen gewoontes, dagen we onszelf uit om de toekomst van het notariaat te onderzoeken. We weten van aanpakken, dat hoort ook bij het vak, maar we hebben een scherp oog voor vernieuwing.

Dicht tegen de Belgische grens, onder de rook van Breda, voeren we een internationale praktijk. Naast de reguliere activiteiten richten we ons specifiek op Frankrijk. Daarom is het meegenomen als je die taal machtig bent. We bieden je alle ruimte om je verder te ontwikkelen in deze richting, maar ook eigen initiatief wordt gewaardeerd. Zo bieden we vakgenoten moderne, efficiënte erfenisafwikkeling met MijnErfenis.nl.

Die innovatiedrang en de internationale blik maakt het werk bij Van Gogh ècht afwisselend.

Zundert is wellicht niet het centrum van de wereld, maar ons kantoor is allesbehalve wereldvreemd. Met een onbevangen geest en de wet in onze gereedschapskist, verrassen we klanten met creatieve oplossingen. Spreekt dat je aan en heb je minstens drie jaar ervaring, neem dan vooral contact met ons op. Ad Kuijpers staat je graag te woord via telefoonnummer 06 103 511 46 of mail: kuijpers@vgogh.nl

 

Kortom:

-       Ondernemende kandidaat-notaris

-       Onbevangen geest

-       Mooie arbeidsvoorwaarden

-       Spreekt misschien een woordje Frans

-       Houdt van stad èn land, van werken èn leven

 

Onze vestigingen

 • Vestiging Zundert
  Vestiging Zundert
  Meirseweg 13 b
  4881 DH Zundert
  T: 076 597 2600
 • Vestiging St Willebrord
  Vestiging St Willebrord
  Dorpsstraat 98
  4711 NJ St. Willebrord
  T: 0165 382 314