Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/public/sites/www.vgogh.nl/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/toolset-common/lib/enlimbo.forms.class.php on line 930
Jubileumnieuws - van Gogh notarissen & adviseurs

Jubileumnieuws

29 mei 2019

De zon laat zich weer wat vaker zien en de bloemen staan weer in volle bloei. De lente is in volle gang. Net als ons jubileumjaar. En in het kader van dit jubileumjaar ontvangt u alweer onze 3e nieuwsbrief. We zijn ook toe aan ons 3e thema op rij in de reeks van 10 levensfasen waarbij wij u als notaris graag bijstaan. Een toepasselijke: samen verder. U leest hier meer over in onze nieuwsbrief.

Winnaars jubileumactie

Deze maand maakten wij de eerste winnaars bekend van onze jubileum-winactie. Gefeliciteerd mevrouw Konings met de Dinercheque van € 150 voor restaurant Bij de Nonnen in Zundert. Geniet ervan!

Ook feliciteren wij mevrouw Kuijstermans, de tweede winnaar van onze jubileum-winactie. Zij won een Dinercheque van € 150 voor restaurant Le Jardin in Rucphen.

Ook heerlijk uit eten met een feestelijk tintje? Doe mee aan onze jubileum-winactie! Iedereen die in 2019 ons kantoor bezoekt, maakt kans op een mooie prijs.

Nieuwsbrief

Vanmorgen verstuurden we de derde e-mailnieuwsbrief in het kader van ons 10-jarig jubileum. Heeft u deze niet ontvangen? Lees hem dan hier.